CONTACT

Praktijk voor Bewust Zijn

Addie Verdiesen
Heiligestraat 62, 4001 DN Tiel

Telefoon: 0344-630322
Email: mail@addieverdiesen.nl

De sessies worden gegeven in onze eigen praktijkruimte in Tiel
Adres:
Achteringang van de
Heiligestraat 62, 4001DN Tiel

Routebeschrijving
De praktijk is op de volgende manieren te bereiken:
Per auto: A15, afslag 32 (Tiel-West), vervolgens richting Tiel, de Tielseweg volgen tot aan de rotonde die afslaat naar de Heiligestraat. Daar neem je de eerste weg links (Burgemeester Cambier van Nootenlaan) en meteen de eerste straat rechts  (Meester F.J.W.Spieringstraat), weer de eerste straat rechts (Scheringlaan) en wederom de eerste straat rechts (Begoniastraat). Hier kunt u de auto vrij parkeren. Aan de rechterkant bevindt zich tussen de huisnummers 41 en 43 het Scheringpad. Loop het pad op en ga langs de garages. Een bord wijst verder de weg.

Vanaf de stad per fiets vind je meteen aan de Heiligestraat tussen huisnummer 44 en 46 het Scheringpad. Aan de linkerkant langs de garages komt u uit bij de ingang van onze praktijk. Een bord wijst verder de weg.

Per trein: station Tiel, lopen (10 minuten).

• Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders wordt het consult in rekening gebracht.

Privacy cliënt:
Volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb ik een Privacy document opgemaakt over de wijze waarop ik mijn cliënten dossier opmaak en beheer. Iedere cliënt krijgt van mij dit Privacy document via e-mail opgestuurd.