CONTACT

Praktijk voor Bewust Zijn

Addie Verdiesen
Heiligestraat 62, 4001 DN Tiel

Telefoon: 06 50400328
Email: mail@addieverdiesen.nl

De sessies worden gegeven in onze eigen praktijkruimte in Tiel
Adres:
Achteringang van de
Heiligestraat 62, 4001DN Tiel

Routebeschrijving
De praktijk is op de volgende manieren te bereiken:


Per auto:

Stel uw navigatie in op: Scheringlaan 14-16 Tiel. Probeer hier uw auto (gratis) te parkeren. Tegenover nr. 14 ziet u de Begoniastraat (parkeervergunning). Loop deze straat in. Aan de rechterkant bevindt zich tussen de huisnummers 41 en 43 het Scheringpad. Loop dit pad in en ga de eerste afslag naar rechts (langs de garages). Helemaal op het einde van dit weggetje ziet u een bord met ons logo, dit is de ingang van de praktijk.

Lopend of met de fiets:

Ingang via de Begoniastraat Tiel. Tussen de huisnummers 41 en 43 is het Scheringpad. Loop dit pad in en ga de eerste afslag naar rechts (langs de garages). Helemaal op het einde van dit weggetje ziet u een bord met ons logo, dit is de ingang van de praktijk.

Ingang via de Heiligestraat: In de Heiligestraat loopt tussen nr. 44 en 46 het Scheringpad in en ga de eerste afslag naar links (langs de garages). Helemaal op het einde van dit weggetje ziet u een bord met ons logo, dit is de ingang van de praktijk.

Per trein: station Tiel, lopen (10 minuten).

 

• Gemaakte afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren te worden afgezegd, anders wordt het consult in rekening gebracht.

Privacy cliënt:
Volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heb ik een Privacy document opgemaakt over de wijze waarop ik mijn cliënten dossier opmaak en beheer. Iedere cliënt krijgt van mij dit Privacy document via e-mail opgestuurd.